ČeskySlovenskyAnglicky
Vytvořit nový účet

Ochrana osobních údajů

1.
Společnost CYBERETIX s.r.o. , se sídlem Rybná 716/24; Staré Město; 110 00 Praha 1 zpracovává v případě registrace a používání internetového portálu ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: e-mail.

2.
E-mail je nutné zpracovat pro odeslání informací související s administrací uživatelského účtu, případně odesílání obchodních sdělení. Tyto osobní údaje budou společností CYBERETIX s.r.o. zpracovávány po dobu existence uživatelského účtu. V případě zrušení uživatelského účtu budou osobní údaje okamžitě odstraněny.

3.
Zpracování osobních údajů je prováděno společností CYBERETIX s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje nebudou předány jinému subjektu.

4.
Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme.
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit.
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů.
– tento výmaz však bude mít za následek odstranění uživatelského účtu.
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V Praze dne 01.08.2018.

Práce v Česku | Práce na Slovensku | Práce ve Velké Británii | Práce v Americe

Používáním webů společnosti CYBERETIX s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie.

(c) 2006-2019 | CYBERETIX s.r.o.